Gevulde avocado met zalm eiersalade en rivierkreeftjes

Extra feestelijk: we vullen de avocado's met eiersalade, zalm en rivierkreeftjes.

400 kcal

(Voedingswaarden)

10 min. bereiden

6 ingrediënten


Aan de slag


  1. Snijd de avocado’s overlangs doormidden. Verwijder de pit en schep het vruchtvlees met een lepel uit de schil, maar laat rondom minimaal een ½ cm vruchtvlees zitten.

  2. Snijd het uitgeholde vruchtvlees in kleine stukjes en meng dit met de gevuld eitjesalade. Vul de avocadoschillen hiermee. Verdeel de zalm en de helft van de rivierkreeftjes erover. Garneer met de tuinkers.

  3. Verdeel de sla over de borden. Verdeel de gevulde avocado’s, de rest van de zalm en de rest van de rivierkreeftjes erover. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

  • combinatietipLekker met geroosterd brood.

Gevulde avocado met zalm eiersalade en rivierkreeftjes

Extra feestelijk: we vullen de avocado's met eiersalade, zalm en rivierkreeftjes.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig