Verhit een koekenpan zonder olie of boter en rooster de pistachenoten in 4-5 min. goudbruin. Neem uit de pan en hak zo fijn mogelijk.
Smelt de chocolade au bain-marie. Verdeel met een lepel over de binnenkant van de hoorntjes en draai rond voor een gelijkmatige verdeling. Dip de randen van de hoorntjes in de warme chocolade en bestrooi direct met de pistachenoten. Leg de hoorntjes 1 uur afgedekt in de koelkast.
Snijd de perziken langs de pit doormidden. Draai de helften in tegengestelde richting los en verwijder de pit. Snijd het vruchtvlees in blokjes van 1 ½ cm. Maak de aardbeien schoon en snijd in partjes. Schep de perzik, aardbei en framboos voorzichtig door elkaar.
Vul de hoorntjes met het fruit en serveer direct.
Chocoladehoorntje met vers fruit
Voor één keer vullen we de hoorntjes niet met ijs, maar met fruit. Echt zomerfruit!
Chocoladehoorntje met vers fruit
Voor één keer vullen we de hoorntjes niet met ijs, maar met fruit. Echt zomerfruit!
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_109521_220x162_JPG.jpg)
nagerecht
8 porties
230 kcal
15 min. bereiden
1 uur wachten
Aan de slag
Verhit een koekenpan zonder olie of boter en rooster de pistachenoten in 4-5 min. goudbruin. Neem uit de pan en hak zo fijn mogelijk.
Smelt de chocolade au bain-marie. Verdeel met een lepel over de binnenkant van de hoorntjes en draai rond voor een gelijkmatige verdeling. Dip de randen van de hoorntjes in de warme chocolade en bestrooi direct met de pistachenoten. Leg de hoorntjes 1 uur afgedekt in de koelkast.
Snijd de perziken langs de pit doormidden. Draai de helften in tegengestelde richting los en verwijder de pit. Snijd het vruchtvlees in blokjes van 1 ½ cm. Maak de aardbeien schoon en snijd in partjes. Schep de perzik, aardbei en framboos voorzichtig door elkaar.
Vul de hoorntjes met het fruit en serveer direct.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 8 porties)
30 g gepelde pistachenoten
200 g pure chocolade 70%
8 oublihoorntjes
200 g verse perziken
250 g verse aardbeien
150 g verse frambozen