Frietje chic met truffeltopping

Vandaag gaan we op chique: frietje met wordt frietje truffelmayo.

260 kcal

(Voedingswaarden)

10 min. bereiden

6 ingrediënten


Aan de slag


  1. Snijd de peterselie en knoflook fijn. Verhit de olie in een koekenpan en bak hierin de panko met de knoflook en peterselie in 3 min. krokant (pangrattato). Verdeel de truffelmayonaise over de friet. Bestrooi met de pangrattato.

  • serveertipVerdun de (truffel)mayonaise met enkele theelepels water om mooie, dunne streepjes saus te kunnen maken.
  • bewaartipPangrattato over? Het is goed afgesloten 3 dagen houdbaar buiten de koelkast. Lekker over pasta of een salade.

Frietje chic met truffeltopping

Vandaag gaan we op chique: frietje met wordt frietje truffelmayo.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig