Snelle noedelroerbak met groene currypasta en een eitje

Snelle roerbakgerechten hebben we nooit genoeg. En deze is nog vega ook!

355 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden

7 ingrediënten


Aan de slag


  1. Kook de eieren 5 min. in kokend water. Laat schrikken onder koud stromend water en pel. Schil en rasp ondertussen de gember. Snijd de salade-ui in smalle schuine ringetjes.

  2. Verhit de olie in een wok en roerbak de Thaise wokgroente samen met de gember, de helft van de salade-ui en de currypoeder 8 min.

  3. Kook ondertussen de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af en laat goed uitlekken. Meng de noedels door de wokgroente. Bestrooi met de rest van de salade-ui en serveer met het eitje erop.

Snelle noedelroerbak met groene currypasta en een eitje

Snelle roerbakgerechten hebben we nooit genoeg. En deze is nog vega ook!

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig