Eenpansgerecht met rijst, paksoi en zalm

Rijst, paksoi, gerookte zalm en kruiden: alles gaat in één pan.

475 kcal

(Voedingswaarden)

20 min. bereiden

licht pittig

9 ingrediënten


Aan de slag


  1. Schil en rasp de gember. Snijd de paksoi in repen van 2 cm. Doe de rijst, gember, misopasta, het wit van de paksoi en de kruiden in een hapjespan van ca. Ø 30 cm. Schenk het water erbij en breng aan de kook.

  2. Laat ca. 12-13 min. zonder deksel op de pan zachtjes koken en schep af en toe om. Voeg na 6 min. de peultjes en het groen van de paksoi toe. Neem de pan van het vuur. Verdeel de zalm in stukken over de rijst. Bestrooi het gerecht met het sesamzaad.

  • serveertipLekker met fijngesneden bosui en verkruimelde norisnack
  • Eenpansgerecht met rijst, paksoi en zalm

    Instructievideo - 00:26 min.

Eenpansgerecht met rijst, paksoi en zalm

Rijst, paksoi, gerookte zalm en kruiden: alles gaat in één pan.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig