Geroosterde aardappelen

Goudbruine aardappelen geroosterd in de oven, die kun je overal mee combineren.

310 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden / 45 min. oventijd

2 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verwarm de oven voor op 200 °C . Schil de aardappelen, snijd ze in vieren en kook ze 8 min. in water met eventueel zout.

  2. Smelt de boter in een pannetje.

  3. Giet de aardappelkwarten af in een vergiet en schud goed, zodat de buitenkant kruimig wordt. Meng de aardappelen met de boter.

  4. Leg de aardappelen op een met bak papier beklede bakplaat, bestrooi met zout naar smaak en rooster 40-45 min. in het midden van de oven goudbruin.

  • serveertipLekker met braadworst, spruitjes en rode ui.

Geroosterde aardappelen

Goudbruine aardappelen geroosterd in de oven, die kun je overal mee combineren.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig