Schnitzel met krieltjes en kerriebloemkool

Een heerlijke AVG-klassieker met geroosterde kerriebloemkool.

635 kcal

(Voedingswaarden)

25 min. bereiden / 20 min. oventijd

5 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verwarm de oven voor op 200 °C. Maak de bloemkool schoon, snijd in roosjes en doe in een ruime ovenschaal. Bestrooi de bloemkoolroosjes met de kerriepoeder. Besprenkel de roosjes met 2 el olie (per 4 personen) en rooster de bloemkool ca. 20 min. in de oven.

  2. Verhit 1 el olie (per 4 personen) in een koekenpan en bak de krieltjes in 12 min. goudbruin en gaar. Schep regelmatig om. Verhit de rest van de olie in een koekenpan. Bak de varkensschnitzels in 6 min. gaar. Keer halverwege.

Schnitzel met krieltjes en kerriebloemkool

Een heerlijke AVG-klassieker met geroosterde kerriebloemkool.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig