Roze frambozenpudding met cadillacs

Met de welbekende roze snoepjes maak je het nagerecht nóg feestelijker.

590 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden / 4 uur wachten

6 ingrediënten


Aan de slag


  1. Laat de gelatine 5 min. weken in een ruime kom koud water. Pureer de frambozen met een staafmixer en wrijf de puree door een zeef.

  2. Verwarm in een steelpan de frambozenpuree en los de suiker erin op. Neem de pan van het vuur. Knijp de gelatine uit en voeg toe aan de puree. Roer tot de gelatine is opgelost en laat afkoelen.

  3. Klop de slagroom lobbig met een mixer en spatel door het frambozenmengsel.

  4. Spoel de puddingvorm om met koud water (niet afdrogen) en schep het mengsel in de puddingvorm. Zet afgedekt in de koelkast en laat minimaal 4 uur opstijven.

  5. Stort de pudding op een schaal en garneer voor het serveren met blaadjes munt en cadillacs.

  • bereidingstipAls de pudding niet zo goed loskomt van de vorm, kun je de onderkant even kort in een kom heet water houden.

Roze frambozenpudding met cadillacs

Met de welbekende roze snoepjes maak je het nagerecht nóg feestelijker.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig