Tortelloni met verse kruiden en Parmezaan

Dit voorgerecht kun je nog maken als de gasten al aan tafel zitten, het staat al in 10 minuutjes op tafel!

270 kcal

(Voedingswaarden)

10 min. bereiden

5 ingrediënten


Aan de slag


  1. Kook de tortelloni volgens de aanwijzingen op de verpakking.

  2. Snijd ondertussen de kruiden grof, meng en verdeel ⅔ ervan over diepe borden.

  3. Giet de pasta af en verdeel de tortelloni over de borden met kruiden. Bestrooi met de rest van de kruiden. Boen de citroen schoon en rasp wat gele schil over de pasta en knijp een paar druppels citroensap over de pasta. Schaaf de Parmezaan erover met een kaasschaaf en besprenkel met de extra vierge olijfolie.

Tortelloni met verse kruiden en Parmezaan

Dit voorgerecht kun je nog maken als de gasten al aan tafel zitten, het staat al in 10 minuutjes op tafel!

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig