Gratins met warm gerookte zalm

Meer dan wat noten en een beetje citroen heeft dit hoofdgerecht met aardappel en vis niet nodig.

415 kcal

(Voedingswaarden)

10 min. bereiden / 25 min. oventijd

6 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verwarm de oven voor op 220 °C. Bereid de gratins volgens de aanwijzingen op de verpakking in de oven. Leg de laatste 5 min. de zalm op de bakplaat erbij.

  2. Hak de pecannoten grof. Snijd de citroen in partjes.

  3. Kook ondertussen de bospeen in 10 min. beetgaar. Giet af in een vergiet. Neem de pan van het vuur en verwarm de honing in de nog warme kookpan. Voeg de bospeen weer toe.

  4. Verdeel de zalm, de gratins en de bospeen over de borden. Bestrooi de bospeen met de gehakte noten en serveer met een partje citroen.

Gratins met warm gerookte zalm

Meer dan wat noten en een beetje citroen heeft dit hoofdgerecht met aardappel en vis niet nodig.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig