Pasteitjes met groene-aspergeragout, dragon & doperwten

325 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden / 10 min. oventijd

9 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verwarm de oven voor op 165 °C en bereid de pasteitjes volgens de aanwijzingen op de verpakking. Laat de bouillontablet in het water oplossen en houd tegen de kook aan.

  2. Verwijder ondertussen de houtachtige onderkant van de asperges en snijd in 3 gelijke stukken. Snijd de blaadjes van de dragon fijn.

  3. Smelt de boter op laag vuur in een (steel)pan en voeg de bloem toe. Laat al roerend in 3 min. garen (roux).

  4. Voeg al roerend met een garde de bouillon toe en breng aan de kook. Voeg de tuinerwten, asperges en dragon toe en laat 5 min. op laag vuur koken. Breng op smaak met versgemalen peper.

  5. Verwijder de harde stelen van de waterkers. Verdeel de ragout over de pasteitjes en serveer met de waterkers.

  • algemeenJe kunt de dragon ook vervangen door platte peterselie en de waterkers door rucola.

Pasteitjes met groene-aspergeragout, dragon & doperwten

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig