Ultieme eenpersoons hamburger

Deze superburger is lekker helemaal voor jezelf.

950 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden

12 ingrediënten


Aan de slag


  1. Snijd de sjalotten in ringen. Verhit de olie in een koekenpan op hoog vuur. Bak de sjalotten met wat zout al roerend 2 min. op middelhoog tot hoog vuur tot ze bruin kleuren. Neem uit de pan en laat uitlekken op keukenpapier.

  2. Verhit ondertussen de grillpan zonder olie of boter en bak de burger 4 min. Keer om, leg de kaas erop en bak nog 4 min. Snijd de sesambol door en grill aan de snijkanten. Bak in het achtergebleven bakvet van de sjalotten de pancetta uit en bak het ei ernaast. Laat de pancetta ook uitlekken op keukenpapier.

  3. Snijd ondertussen de tomaat in plakjes. Bestrijk de onderkant van het broodje met de ketchup en beleg met de sla, plakjes tomaat, augurk, uitgebakken spek, burger, gebakken ei en de sjalot. Bestrijk de snijkant van de andere helft van het broodje met de truffelmayo en dek af.

  • algemeenLekker met een salade van babyromainesla en tomaat.

Gerelateerde recepten

Ultieme eenpersoons hamburger

Deze superburger is lekker helemaal voor jezelf.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig