Ultieme cheeseburger

Je kunt een burger beleggen met kaas, maar waarom vullen we 'm niet gewoon?

590 kcal

(Voedingswaarden)

20 min. bereiden

10 ingrediënten


Aan de slag


  1. Bak de rozenbroodjes af volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd het bosuitje in stukjes van 0.5 cm en de cheddar in blokjes van 0.5 cm. Leg de burgers met de onderkant naar boven. Druk de bosui en cheddar in de onderkant van de burgers.

  2. Verhit de olie in een koekenpan en bak de burgers op de onderkant 1 min. op hoog vuur. Draai de burgers om en bak ze nog 1 min. op hoog vuur. Draai het vuur laag en bak de burgers in 15 min. gaar. Draai ze niet meer om.

  3. Snijd ondertussen de komkommer en tomaat in plakken. Snijd de broodjes open. Besmeer de onderkant met de tomatenketchup. Beleg de broodjes met de sla, augurkenschijven, komkommer, tomaat en burgers.

  • Ultieme cheeseburger

    Instructievideo - 00:26 min.

Ultieme cheeseburger

Je kunt een burger beleggen met kaas, maar waarom vullen we 'm niet gewoon?

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig