Hollandse tomatenpizza

Bloemkoolpizza met groente van Hollandse bodem.

695 kcal

(Voedingswaarden)

10 min. bereiden / 12 min. oventijd

5 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verwarm de oven voor op 220 °C. Bak de pizzabodems ca. 4 min. in het midden van de oven.

  2. Halveer de tomaatjes. Rasp de kaas.

  3. Verdeel de V-spread, de tomaatjes en de helft van de kaas over de voorgebakken pizzabodems. Bak de pizza’s nog ca. 8 min. in de oven.

  4. Neem de pizza’s uit de oven en verdeel de rest van de kaas er over. Haal de blaadjes basilicum van de takjes en strooi over de pizza’s.

  • combinatietipVoeg voor een échte smaaksensatie verse zeekraal toe. Breng een pan water aan de kook en kook 50 g zeekraal 1 min. (blancheren) en spoel af met koud water. Verdeel over de pizza’s nadat deze gebakken zijn.

Hollandse tomatenpizza

Bloemkoolpizza met groente van Hollandse bodem.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig