Meng voor de coleslaw de mayonaise met de mosterd en appelciderazijn. Meng met de kool en de peen julienne.
Bereid de hotdogs en de knakwortels volgens de aanwijzingen op de verpakking. Serveer de hotdogs en de knakwortels met de coleslaw, broodjes, ijsbergsla, gebakken uitjes en de augurkenblokjes allemaal in aparte schaaltjes, zodat iedereen zijn eigen hotdog kan samenstellen.
Hotdogbuffet met knakwortel
Met een hotdogbuffet is het voor iedereen feest, vega of niet. Iedereen belegt de hotdog naar eigen smaak.
- combinatietipLekker met extra mosterd en ketchup.
Hotdogbuffet met knakwortel
Met een hotdogbuffet is het voor iedereen feest, vega of niet. Iedereen belegt de hotdog naar eigen smaak.
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_RAM_PRD121295_220x162_JPG.jpg)
hoofdgerecht
6 personen
705 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Meng voor de coleslaw de mayonaise met de mosterd en appelciderazijn. Meng met de kool en de peen julienne.
Bereid de hotdogs en de knakwortels volgens de aanwijzingen op de verpakking. Serveer de hotdogs en de knakwortels met de coleslaw, broodjes, ijsbergsla, gebakken uitjes en de augurkenblokjes allemaal in aparte schaaltjes, zodat iedereen zijn eigen hotdog kan samenstellen.
combinatietip:Lekker met extra mosterd en ketchup.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 6 personen)
3 el mayonaise
2 el dijonmosterd
2 el appelciderazijn
300 g gesneden witte kool
300 g peen julienne
4 hotdogs naturel
4 hotdogs bacon-ui
200 g knakwortels
12 hotdogbroodjes
100 g gesneden ijsbergsla
50 g gebakken uitjes
235 g augurkenblokjes