Pittige curry met halfvolkorenrijst& zachtgekookt ei

Romig door de kokos en pittig door de currypasta. Deze smaakvolle vegacurry staat in 20 min op tafel.

710 kcal

(Voedingswaarden)

20 min. bereiden

licht pittig

9 ingrediënten


Aan de slag


  1. Kook de rijst in 8 min. gaar, giet af, doe terug in de pan en laat met de deksel op de pan staan tot gebruik.

  2. Verhit ondertussen de olie in de wok of hapjespan en fruit de currypasta 2 min Voeg de wokgroente en sugarsnaps toe en bak 1 min. mee. Schenk de kokosmelk erbij, breng aan de kook en laat 5 min. op laag vuur zachtjes koken.

  3. Kook ondertussen de eieren 6 min. en laat schrikken onder koud stromend water, pel en halveer ze. Rooster het amandelschaafsel in een koekenpan zonder olie of boter in 3 min. goudbruin en laat afkoelen op een bord.

  4. Snijd de koriander fijn. Verdeel de rijst over diepe borden, schep de curry erop en leg 2 halve eieren erbij. Bestrooi met het amandelschaafsel en de koriander.

Pittige curry met halfvolkorenrijst& zachtgekookt ei

Romig door de kokos en pittig door de currypasta. Deze smaakvolle vegacurry staat in 20 min op tafel.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig