Bami goreng met vegetarische Kipstuckjes

Go go bami goreng! Dit vega maal staat in 20 minuten op tafel.

605 kcal

(Voedingswaarden)

20 min. bereiden

9 ingrediënten


Aan de slag


  1. Breek de mie in een paar stukken en kook deze volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af, spoel met koud stromend water en laat uitlekken.

  2. Verhit ondertussen de olie in een wok en bak de Kipstuckjes op middelhoog vuur 3 min. Voeg de wokgroenten en wittekool toe en bak 5 min. mee. Voeg de bami goreng mix en het water toe. Breng aan de kook en zet het vuur dan uit. Schep de mie erdoor.

  3. Verdeel de bami over diepe borden. Verdeel de gebakken uitjes erover en serveer met de kroepoek.

  • variatietipIn plaats van met vegetarische Kipstuckjes is deze bami ook lekker met een gebakken eitje (bijv. AH Scharrelei L 1-ster) erop.

Bami goreng met vegetarische Kipstuckjes

Go go bami goreng! Dit vega maal staat in 20 minuten op tafel.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig