Chocolade harten versieren

Gooi maar een chocoladeletter in mijn schoentje! Het liefst eentje om zelf te versieren.

25 min. bereiden

11 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verkruimel de kletskop. Breng een pan met een laag water aan de kook en hang een hitte-bestendige kom in de pan. Zorg dat de kom het water niet raakt. Breek de chocolade in stukjes en laat smelten in de kom (au bain-marie).

  2. Druppel de helft van de gesmolten pure chocolade over een van de drie chocoladeharten. Decoreer het hart met de kletskopkruimels, de kruidnootrotsjes en chocofantasie.

  3. Smelt ook de witte chocolade au bain-marie, in een aparte kom. Neem ondertussen de gevriesdroogde frambozen uit de fruitmix en verkruimel samen met de kruidnoten. Zigzag de helft van de witte chocolade met een theelepel over het chocoladehart en strooi er de frambozen en kruidnoten met de zachte parels over.

  4. Zigzag de overgebleven chocolade met een theelepel over het laatste hart. Verdeel er hele of verkruimelde (chocolade) kruidnoten en over.

  • variatietipJe kunt de chocoladeharten ook vervangen door Verkade Sint witte- en melkchocolade of door chocoladeletters.

Chocolade harten versieren

Gooi maar een chocoladeletter in mijn schoentje! Het liefst eentje om zelf te versieren.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig