Koolhydraatarm pindakaasbrood

Pindakaaslovers opgelet! Dit pindakaasbrood is supermakkelijk om te maken én koolhydraatarm.

225 kcal

(Voedingswaarden)

10 min. bereiden / 40 min. oventijd / 1 uur wachten

7 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verwarm de oven voor op 180°C. Mix met een handmixer de eieren door de pindakaas. Voeg de bakpoeder, karnemelk, kruiden en honing toe en mix tot een homogeen beslag. Verdeel over het ingevette bakblik en bak het pindakaasbrood in 30 min. gaar in het midden van de oven. Snijd in plakken en besmeer met de hüttenkäse.

  • bewaartipWil je dit pindakaasbrood lang bewaren? Snijd het brood dan in plakken en vries de plakken los van elkaar in. Ook lekker geroosterd.
  • Koolhydraatarm pindakaasbrood

    Instructievideo - 00:24 min.

Koolhydraatarm pindakaasbrood

Pindakaaslovers opgelet! Dit pindakaasbrood is supermakkelijk om te maken én koolhydraatarm.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig