Verwarm de oven voor op 180°C. Mix met een handmixer de eieren door de pindakaas. Voeg de bakpoeder, karnemelk, kruiden en honing toe en mix tot een homogeen beslag. Verdeel over het ingevette bakblik en bak het pindakaasbrood in 30 min. gaar in het midden van de oven. Snijd in plakken en besmeer met de hüttenkäse.
Koolhydraatarm pindakaasbrood
Pindakaaslovers opgelet! Dit pindakaasbrood is supermakkelijk om te maken én koolhydraatarm.
- bewaartipWil je dit pindakaasbrood lang bewaren? Snijd het brood dan in plakken en vries de plakken los van elkaar in. Ook lekker geroosterd.
Koolhydraatarm pindakaasbrood
Instructievideo - 00:24 min.
Koolhydraatarm pindakaasbrood
Pindakaaslovers opgelet! Dit pindakaasbrood is supermakkelijk om te maken én koolhydraatarm.
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_RAM_PRD128470_220x162_JPG.jpg)
12 porties
225 kcal
10 min. bereiden
1 uur wachten
40 min. oventijd
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 180°C. Mix met een handmixer de eieren door de pindakaas. Voeg de bakpoeder, karnemelk, kruiden en honing toe en mix tot een homogeen beslag. Verdeel over het ingevette bakblik en bak het pindakaasbrood in 30 min. gaar in het midden van de oven. Snijd in plakken en besmeer met de hüttenkäse.
bewaartip:Wil je dit pindakaasbrood lang bewaren? Snijd het brood dan in plakken en vries de plakken los van elkaar in. Ook lekker geroosterd.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 12 porties)
4 middelgrote eieren
350 g 100% pindakaas met stukjes pinda's
16 g bakpoeder
100 ml karnemelk
½ el koek- en speculaaskruiden
1 el vloeibare honing
200 g hüttenkäse
Dit heb je nodig
bakblik 25 cm (ingevet)