Glutenvrije gevulde courgette met pizzatopping

Deze gevulde vriend is glutenvrij en compleet kidsproof.

165 kcal

(Voedingswaarden)

10 min. bereiden / 20 min. oventijd

5 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verwarm de oven voor op 180 °C. Was de courgettes. Halveer de courgettes in de lengte en hol uit met een lepel. Zorg dat je ze niet te ver uitholt, zodat de buitenkant stevig blijft. Snijd het uitgelepelde vruchtvlees fijn en laat uitlekken in een vergiet. Druk een beetje aan met een lepel. Leg de courgettes op een met bakpapier beklede bakplaat.

  2. Meng de saus met de fijngesneden courgette. Laat de tonijn uitlekken en roer los. Snijd de ui in flinterdunne ringen. Vul de courgettes met de tomaten-courgettesaus, tonijn, kaas en als laatste de ui. Bak ca. 20 min. in het midden van de oven.

  • serveertipGarneer de courgettebootjes met gedroogde of verse blaadjes oregano.
  • Glutenvrije gevulde courgette met pizzatopping

    Instructievideo - 00:23 min.

Glutenvrije gevulde courgette met pizzatopping

Deze gevulde vriend is glutenvrij en compleet kidsproof.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig