Eenpansgerecht met kip en snijbonen

Maximaal genieten en minimaal afwassen doe je met een eenpansgerecht.

495 kcal

(Voedingswaarden)

25 min. bereiden

7 ingrediënten


Aan de slag


  1. Snijd de kipdijfilet in reepjes van 1½ cm dik. Verhit de olie in een hoge hapjespan (Ø 28 cm) en bak de kipfilet met de kruiden 5 min. op middelhoog vuur. Bestrooi met peper en zout.

  2. Snijd ondertussen de snijbonen in stukken van 3 cm. Doe de snijbonen met de rijst bij de kip en roerbak 1 min. mee. Giet het kokende water erbij en kook 10 min. met de deksel op de pan.

  3. Halveer de tomaten en roerbak nog 2-3 min. zonder deksel. Breng verder op smaak met peper en zout.

  • vegatipJe kunt ook 2 schalen vegetarische stukjes als van kip gebruiken (à 160 g).
  • Eenpansrijstschotel met kip en snijbonen

    Instructievideo - 00:22 min.

Gerelateerde recepten

Eenpansgerecht met kip en snijbonen

Maximaal genieten en minimaal afwassen doe je met een eenpansgerecht.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig