Pastasalade met gerookte kip, tomaat en snijbonen

Wat eten we vandaag? Pastasalade! Extra lekker door de gerookte kip, tomaat en snijbonen.

475 kcal

(Voedingswaarden)

25 min. bereiden

7 ingrediënten


Aan de slag


  1. Bereid de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Kook de laatste 5 min. de snijbonen mee. Giet de pasta en snijbonen af en spoel onder koud stromend water.

  2. Snijd ondertussen de uien in halve ringen, snijd de knoflook fijn en halveer de cherrytomaten. Verhit de olie in een koekenpan op middelhoog vuur en bak de ui 3-5 min. Voeg de knoflook en tomaten toe en bak nog 4 min. Schep de warme ui en tomaat met de snijbonen door de pasta. Schep de kipreepjes door de pastasalade.

  3. Breng de pastasalade op smaak met peper en eventueel zout. Verdeel over diepe borden.

  • resttipPastasalade over? Meng er wat rucola doorheen voor een snelle lunch.
  • bereidingstipMeer weten over kooktechnieken?

Pastasalade met gerookte kip, tomaat en snijbonen

Wat eten we vandaag? Pastasalade! Extra lekker door de gerookte kip, tomaat en snijbonen.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig