Pastasalade met mozzarella, tomaat en snijbonen

Deze pastasalade is op zichzelf al een fijne basis, maar je kunt 'm ook uitbreiden met allerlei extra smaakmakers van vlees tot extra groente.

515 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden

6 ingrediënten


Aan de slag


  1. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Kook de laatste 5 min. de snijbonen mee. Giet de pasta en snijbonen af en spoel onder koud stromend water.

  2. Snijd ondertussen de uien in halve ringen en halveer de cherrytomaten. Verhit de olie in een koekenpan op middelhoog vuur en bak de ui 4 min. Voeg de tomaten toe en bak nog 4 min.

  3. Halveer de mozzarellabolletjes. Meng de pasta en snijbonen met de ui, tomaten en mozzarella. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

  • combinatietipLekker met gebakken of gerookte kip, gebakken spekjes, gerookte amandelen en/of rucola.
  • algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Pastasalade met mozzarella, tomaat en snijbonen

Deze pastasalade is op zichzelf al een fijne basis, maar je kunt 'm ook uitbreiden met allerlei extra smaakmakers van vlees tot extra groente.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig