Pastasalade met tomaat en snijbonen

Met dit basisrecept met tomaat en snijbonen zet je altijd een heerlijke pastasalade op tafel.

440 kcal

(Voedingswaarden)

25 min. bereiden

6 ingrediënten


Aan de slag


  1. Bereid de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Kook de laatste 5 min. de snijbonen mee. Giet de pasta en snijbonen af en spoel onder koud stromend water.

  2. Snijd ondertussen de uien in halve ringen, snijd de knoflook fijn en halveer de cherrytomaten. Verhit de olie in een koekenpan op middelhoog vuur en bak de ui 3-5 min. Voeg de knoflook en tomaten toe en bak nog 4 min. Schep de warme ui en tomaat met de snijbonen door de pasta.

  3. Breng de pastasalade op smaak met peper en eventueel zout. Verdeel over diepe borden.

Pastasalade met tomaat en snijbonen

Met dit basisrecept met tomaat en snijbonen zet je altijd een heerlijke pastasalade op tafel.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig