Laat de tonijn uitlekken, maar vang 1 el van de olie op (per 4 personen). Meng de tonijn en opgevangen olie met de rauwkost en de citroen-mayonaise, peper en zout. Was de appels, snijd ze elk ongeschild in 4 parten, verwijder het klokhuis en snijd het vruchtvlees in blokjes van 1 cm.
Verwarm de tortilla's volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verdeel over de borden en verdeel de tonijnsalade en appelstukjes erover.
Paprikawraps met tonijnsalade & appel
Tonijn en appel zijn voor elkaar gemaakt. Nu nog in een wrap rollen en klaar is je picknick!
Paprikawraps met tonijnsalade & appel
Tonijn en appel zijn voor elkaar gemaakt. Nu nog in een wrap rollen en klaar is je picknick!
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_RAM_PRD134297_220x162_JPG.jpg)
bijgerecht
4 personen
390 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Laat de tonijn uitlekken, maar vang 1 el van de olie op (per 4 personen). Meng de tonijn en opgevangen olie met de rauwkost en de citroen-mayonaise, peper en zout. Was de appels, snijd ze elk ongeschild in 4 parten, verwijder het klokhuis en snijd het vruchtvlees in blokjes van 1 cm.
Verwarm de tortilla's volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verdeel over de borden en verdeel de tonijnsalade en appelstukjes erover.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
284 g skipjack tonijn in olijfolie
300 g rauwkost radijsmix
4 el citroenmayonaise
2 Jazz appels
4 No Fairytales paprika & chili tortilla's