Tortilla met koolsalade, bonen en vissticks

Tortilla time! Laat maar kraken, die wraps met krokante vissticks.

690 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden

licht pittig

9 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verhit de olie in een koekenpan en bak de vissticks op middelhoog vuur in 8 min. goudgeel en gaar. Keer halverwege.

  2. Doe ondertussen de bonen in een vergiet, spoel af onder koud stromend water en laat uitlekken. Meng de sour cream met de rodekool en breng op smaak met versgemalen peper.

  3. Prak de zwarte bonen met een vork tot een grove puree. Breng op smaak met versgemalen peper. Halveer de avocado overlangs, verwijder de pit, schep het vruchtvlees met een lepel uit de schil en snijd in plakjes. Snijd de jalapeño grof en de koriander fijn.

  4. Verhit een koekenpan zonder olie of boter en verwarm de tortilla’s 20 sec. op middelhoog vuur. Beleg elke tortilla met rodekoolsalade, bonenpuree, wat plakjes avocado, vissticks en jalapeño. Bestrooi met wat koriander. Rol op en snijd doormidden. Serveer 1½ wrap per persoon.

Tortilla met koolsalade, bonen en vissticks

Tortilla time! Laat maar kraken, die wraps met krokante vissticks.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig