Eenpansnoedels met vega kip en wokgroente

Groente, kip en eiermie in één pan: comfort food to the max.

500 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden

11 ingrediënten


Aan de slag


  1. Pers de knoflook. Schil en snijd de gember fijn. Verhit de olie in een wok of hapjespan en bak de kipstuckjes 3 min. op middelhoog vuur. Voeg de knoflook en gember toe en bak 1 min. mee.

  2. Halveer de eiermie met je handen en voeg toe aan de kipstuckjes. Voeg de wokgroente, kokosmelk, heet water en het bouillontablet toe en laat zonder deksel 5 min. koken. Schep regelmatig om.

  3. Rasp ondertussen de groene schil van de limoen en pers de vrucht uit. Voeg 1 el limoensap, de limoenrasp en sojasaus toe en breng op smaak met peper en eventueel zout.

  • algemeenAls er veel vocht in de pan zit kun je de noodles even laten staan tot het vocht is opgenomen.

Eenpansnoedels met vega kip en wokgroente

Groente, kip en eiermie in één pan: comfort food to the max.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig