Pers de citroenen uit. Klop het citroensap met de olie en de mosterd met een garde tot een gladde dressing. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Bewaar in een schone fles of pot maximaal 1 week in de koelkast. Schud even goed voor gebruik.
Mosterdvinaigrette met citroen
Deze dressing is lekker, simpel en zó klaar.
Mosterdvinaigrette met citroen
Deze dressing is lekker, simpel en zó klaar.
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_RAM_PRD135873_220x162_JPG.jpg)
bijgerecht
1 porties
565 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Pers de citroenen uit. Klop het citroensap met de olie en de mosterd met een garde tot een gladde dressing. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Bewaar in een schone fles of pot maximaal 1 week in de koelkast. Schud even goed voor gebruik.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 1 portie)
2 citroenen
200 ml traditionele olijfolie
5 tl milde mosterd
Dit heb je nodig
garde