Tomatensoep met gevulde tortellini

Maak je maaltijdsoep compleet met wat Parmezaanse kaas-snippers.

420 kcal

(Voedingswaarden)

35 min. bereiden

10 ingrediënten


Aan de slag


  1. Snipper de uien en snijd de knoflook fijn. Snijd de bleekselderij in dunne boogjes. Snijd de courgettes in blokjes van een ½ cm. Verhit de olie in een grote pan. Fruit de ui en knoflook 3 min. Voeg de bleekselderij toe en bak 3 min. mee. Voeg de tomatenblokjes toe en verkruimel het bouillonblokje erover. Voeg het water toe en breng de soep zachtjes aan de kook.

  2. Voeg de tortellini toe en kook 15-17 min. op laag vuur. Voeg de laatste 5 min. de blokjes courgette toe. Haal de blaadjes van de takjes basilicum. Breng de soep op smaak met peper en eventueel zout en bestrooi met het basilicum.

  • combinatietipLekker met wat geraspte Parmezaanse kaas

Tomatensoep met gevulde tortellini

Maak je maaltijdsoep compleet met wat Parmezaanse kaas-snippers.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig