Bereid de eiermie volgens de aanwijzingen op de verpakking en giet af. Snijd ondertussen de knoflook fijn. Haal de rode pepers uit de nasi-bamigroente. Snijd het steeltje van de pepers. Halveer de pepers in de lengte en verwijder de zaadlijsten.
Verhit de olie in een wok en bak de knoflook, rode peper en rulstukjes 2 min. op hoog vuur. Voeg de nasi-bamigroente toe en roerbak 5 min. op hoog vuur.
Klop ondertussen met een garde de misopasta met de gembersiroop, rijstazijn en sesamolie tot een dressing. Breng op smaak met peper en zout. Voeg de misodressing en de noedels toe aan de groente en bak nog 1 min. mee op laag vuur.
Noedels met miso, groenten en vegagehakt
Noedels met een extra dimensie? Maak ze eens op smaak met misopasta.
- serveertipLekker met een limoenpartje.
Noedels met miso, groenten en vegagehakt
Noedels met een extra dimensie? Maak ze eens op smaak met misopasta.
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_RAM_PRD137129_220x162_JPG.jpg)
hoofdgerecht
4 personen
595 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Bereid de eiermie volgens de aanwijzingen op de verpakking en giet af. Snijd ondertussen de knoflook fijn. Haal de rode pepers uit de nasi-bamigroente. Snijd het steeltje van de pepers. Halveer de pepers in de lengte en verwijder de zaadlijsten.
Verhit de olie in een wok en bak de knoflook, rode peper en rulstukjes 2 min. op hoog vuur. Voeg de nasi-bamigroente toe en roerbak 5 min. op hoog vuur.
Klop ondertussen met een garde de misopasta met de gembersiroop, rijstazijn en sesamolie tot een dressing. Breng op smaak met peper en zout. Voeg de misodressing en de noedels toe aan de groente en bak nog 1 min. mee op laag vuur.
serveertip:Lekker met een limoenpartje.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
250 g Chinese eiermie
2 tenen knoflook
900 g nasi-bamigroente
2 el arachideolie
200 g vegetarische basis rulstukjes
3 el misopasta
3 el gembersiroop
3 el rijstazijn
3 el sesamolie