Doperwtensalade met gerookte zalm en gebakken aardappelschijfjes

Dit groene bordje staat bol van de smaakmakers.

625 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden

9 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verhit ⅓ van de olie in een grote hapjespan en bak de aardappelschijfjes 9 min. op middelhoog vuur. Zet het vuur hoog en bak in nog 5 min. goudgeel en gaar. Breng op smaak met peper en zout.

  2. Doe ondertussen de tuinerwten in een kom, giet er kokend water over en laat 5 min. staan. Was de radijs, inclusief het blad. Snijd de radijs in partjes en het blad grof. Snijd alle kruiden fijn.

  3. Pers de halve citroen uit. Klop de rest van de olie, het citroensap en de mosterd tot een dressing. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

  4. Giet de tuinerwten af en meng met de kruiden, radijs, het radijsblad en de dressing. Verdeel de zalm in stukken erover en serveer met de aardappelschijfjes.

Doperwtensalade met gerookte zalm en gebakken aardappelschijfjes

Dit groene bordje staat bol van de smaakmakers.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig