Linzensalade met spinazie en pitakaaspuntjes

Van stukjes pitabrood maak je in een handomdraai krokante kaasknabbels.

775 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden / 15 min. oventijd

8 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verwarm de oven voor op 200 °C. Snijd de pitabroodjes in 8 puntjes. Verdeel over een met bakpapier beklede bakplaat. Verkruimel er de witte kaas over. Rooster 10-15 min. in het midden van de oven tot goudgeel.

  2. Snipper de sjalot. Boen de citroen schoon, rasp de gele schil en pers de vrucht uit. Meng ondertussen het basisrecept met de broccolirijst, de olijfolie, het citroensap en -rasp, de sjalot en de spinazie. Breng de salade op smaak met peper en zout. Verdeel de pitapuntjes erover en serveer.

  • bereidingstipZoek op de site naar 1194262 voor het basisrecept "Linzen met wortel en rozemarijn".

Linzensalade met spinazie en pitakaaspuntjes

Van stukjes pitabrood maak je in een handomdraai krokante kaasknabbels.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig