Verhit de olie in een grote hapjespan op middelhoog vuur en roerbak de groenten 8 min. Doe ondertussen de bonen in een vergiet, spoel af onder koud stromend water en laat uitlekken.
Voeg de garnalen toe aan de groenten en bak 1 min. mee. Voeg de bonen en tomatensaus toe en verwarm al roerend 5 min. of tot het begint te koken. Verdeel de schotel over de borden.
Italiaanse roerbakgroente met cannellini bonen en garnalen in tomatensaus
Lekker + makkelijk: met maar 5 ingrediënten en een kwartiertje tover je dit maaltje op tafel.
- combinatietipLekker met rucola en Liefde & Passie ciabatta. Let op, het gerecht is dan niet meer glutenvrij.
Italiaanse roerbakgroente met cannellini bonen en garnalen in tomatensaus
Lekker + makkelijk: met maar 5 ingrediënten en een kwartiertje tover je dit maaltje op tafel.
hoofdgerecht
4 personen
395 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Verhit de olie in een grote hapjespan op middelhoog vuur en roerbak de groenten 8 min. Doe ondertussen de bonen in een vergiet, spoel af onder koud stromend water en laat uitlekken.
Voeg de garnalen toe aan de groenten en bak 1 min. mee. Voeg de bonen en tomatensaus toe en verwarm al roerend 5 min. of tot het begint te koken. Verdeel de schotel over de borden.
combinatietip:Lekker met rucola en Liefde & Passie ciabatta. Let op, het gerecht is dan niet meer glutenvrij.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
1 el milde olijfolie
800 g Italiaanse roerbakgroente paprika, broccoli
800 g cannellinibonen in blik
370 g verse roerbakgarnalen knoflook
690 g passata di pomodoro fijn gekruid