Italiaanse roerbakgroente met cannellini bonen en garnalen in tomatensaus

Lekker + makkelijk: met maar 5 ingrediënten en een kwartiertje tover je dit maaltje op tafel.

395 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden

5 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verhit de olie in een grote hapjespan op middelhoog vuur en roerbak de groenten 8 min. Doe ondertussen de bonen in een vergiet, spoel af onder koud stromend water en laat uitlekken.

  2. Voeg de garnalen toe aan de groenten en bak 1 min. mee. Voeg de bonen en tomatensaus toe en verwarm al roerend 5 min. of tot het begint te koken. Verdeel de schotel over de borden.

  • combinatietipLekker met rucola en Liefde & Passie ciabatta. Let op, het gerecht is dan niet meer glutenvrij.

Italiaanse roerbakgroente met cannellini bonen en garnalen in tomatensaus

Lekker + makkelijk: met maar 5 ingrediënten en een kwartiertje tover je dit maaltje op tafel.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig