Gezonde pannenkoeken met groente, veldsla en rosbief

Creatief met nasigroente: maak er gezonde pannenkoekjes mee! Lekker om te beleggen met rosbief, gekookt ei en veldsla.

415 kcal

(Voedingswaarden)

20 min. bereiden

9 ingrediënten


Aan de slag


  1. Klop 1 ei in een kom los met de melk. Meng met het tarwemeel, de bakpoeder en een snufje zout tot een beslag. Voeg de nasigroente toe en roer goed door.

  2. Kook de rest van de eieren in 7 min. hard. Giet af, laat schrikken onder koud stromend water, pel en snijd elk ei in 4 parten.

  3. Verhit in elke koekenpan een ½ el olie en bak van de helft van het beslag 2 pannenkoekjes in 3 min. op middelhoog vuur goudbruin. Keer na 2 min. Bak zo nog 2 pannenkoekjes.

  4. Meng de veldsla met de rest van de olijfolie, de azijn en peper. Verdeel samen met de rosbief en het ei over de pannenkoekjes.

  • dieettipLiever vega? Vervang de rosbief door plakjes avocado.

Gerelateerde recepten

Gezonde pannenkoeken met groente, veldsla en rosbief

Creatief met nasigroente: maak er gezonde pannenkoekjes mee! Lekker om te beleggen met rosbief, gekookt ei en veldsla.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig