Verwijder het vel van de worsten. Verhit ⅓ van de olie in een hapjespan en bak het worstvlees met het venkelzaad 3 min. op middelhoog vuur goudbruin. Druk het vlees tijdens het bakken met een houten lepel in stukjes.
Verhit ondertussen de rest van de olie in een koekenpan en bak de gnocchi 8 min. op middelhoog vuur goudgeel en gaar. Schep regelmatig om.
Voeg de roerbakgroente toe aan het worstvlees en bak 7 min. al omscheppend op hoog vuur mee. Schep de gnocchi erdoor, breng op smaak met peper en zout en serveer.
Gnocchi met cavolo nero en braadworst
Kijk op je klokkie voor deze gnocchi, want in een kwartier is-ie klaar!
Gnocchi met cavolo nero en braadworst
Instructievideo - 00:23 min.
Gnocchi met cavolo nero en braadworst
Kijk op je klokkie voor deze gnocchi, want in een kwartier is-ie klaar!
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_RAM_PRD144831_220x162_JPG.jpg)
hoofdgerecht
4 personen
530 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Verwijder het vel van de worsten. Verhit ⅓ van de olie in een hapjespan en bak het worstvlees met het venkelzaad 3 min. op middelhoog vuur goudbruin. Druk het vlees tijdens het bakken met een houten lepel in stukjes.
Verhit ondertussen de rest van de olie in een koekenpan en bak de gnocchi 8 min. op middelhoog vuur goudgeel en gaar. Schep regelmatig om.
Voeg de roerbakgroente toe aan het worstvlees en bak 7 min. al omscheppend op hoog vuur mee. Schep de gnocchi erdoor, breng op smaak met peper en zout en serveer.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
2 varkensbraadworsten
3 el zonnebloemolie
1 el venkelzaad
500 g gnocchi
800 g Italiaanse roerbakmix cavolo nero