Gnocchi met cavolo nero en braadworst

Kijk op je klokkie voor deze gnocchi, want in een kwartier is-ie klaar!

530 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden

5 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verwijder het vel van de worsten. Verhit ⅓ van de olie in een hapjespan en bak het worstvlees met het venkelzaad 3 min. op middelhoog vuur goudbruin. Druk het vlees tijdens het bakken met een houten lepel in stukjes.

  2. Verhit ondertussen de rest van de olie in een koekenpan en bak de gnocchi 8 min. op middelhoog vuur goudgeel en gaar. Schep regelmatig om.

  3. Voeg de roerbakgroente toe aan het worstvlees en bak 7 min. al omscheppend op hoog vuur mee. Schep de gnocchi erdoor, breng op smaak met peper en zout en serveer.

  • Gnocchi met cavolo nero en braadworst

    Instructievideo - 00:23 min.

Gnocchi met cavolo nero en braadworst

Kijk op je klokkie voor deze gnocchi, want in een kwartier is-ie klaar!

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig