Verwarm de oven voor op 200 °C.
Breng een pan met 200 ml water en de bouillontablet aan de kook. Snijd ondertussen de cavolo nero uit de roerbakgroente fijner.
Neem de bouillon van het vuur en voeg de perline, cavolo nero, de rest van de roerbakmix, kookzuivel, oregano, kip en de geraspte kaas toe. Schep goed om en breng op smaak met peper en eventueel zout.
Verdeel alles over de ovenschaal en bak ca. 20 min. in het midden van de oven goudbruin. Schep halverwege om. Neem uit de oven en verdeel over de borden.
Verse pasta met cavolo nero en kip uit de oven
Lekker makkelijk, want de oven doet al het werk.
- algemeenDit is een Allerhande Box gerecht.
Verse pasta met cavolo nero en kip uit de oven
Lekker makkelijk, want de oven doet al het werk.
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_098943_220x162_JPG.jpg)
hoofdgerecht
4 personen
795 kcal
10 min. bereiden
20 min. oventijd
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 °C.
Breng een pan met 200 ml water en de bouillontablet aan de kook. Snijd ondertussen de cavolo nero uit de roerbakgroente fijner.
Neem de bouillon van het vuur en voeg de perline, cavolo nero, de rest van de roerbakmix, kookzuivel, oregano, kip en de geraspte kaas toe. Schep goed om en breng op smaak met peper en eventueel zout.
Verdeel alles over de ovenschaal en bak ca. 20 min. in het midden van de oven goudbruin. Schep halverwege om. Neem uit de oven en verdeel over de borden.
algemeen:Dit is een Allerhande Box gerecht.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
200 ml water
½ kippenbouillontablet
800 g Italiaanse roerbakmix cavolo nero
500 g verse perline met basilicum pasta
250 ml kookzuivel
4 tl gedroogde oregano
350 g kipblokjes
150 g geraspte kaas voor ovengratin
Dit heb je nodig
ruime ovenschaal