Zoete aardappel-hapjes met kaas en crème fraîche

Kaas + zoete aardappel = het originele hapje waar je naar op zoek was.

60 kcal

(Voedingswaarden)

10 min. bereiden / 25 min. oventijd

6 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verwarm de oven voor op 200 C. Boen de zoete aardappelen schoon en dep droog. Snijd de zoete aardappelen elk in 12 schuine plakken (per 24 stuks) van ca. een ½ cm dik (niet de uiteinden).

  2. Meng de zoete aardappel met de olie en ⅔ van de cajunkruiden. Verdeel over een met bakpapier beklede bakplaat. Zorg dat de plakken elkaar niet overlappen.

  3. Bak in ca. 20 min. in het midden van de oven gaar en goudbruin. Draai de plakken halverwege om. Verdeel de kaas erover en bak nog ca. 5 min. in het midden van de oven tot de kaas gesmolten is.

  4. Snijd de salade-uitjes in dunne ringetjes. Verdeel eerst de crème fraîche en dan de ui over de zoete-aardappelbites. Breng op smaak met de rest van de cajunkruiden

Zoete aardappel-hapjes met kaas en crème fraîche

Kaas + zoete aardappel = het originele hapje waar je naar op zoek was.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig