Quinoasalade met groene asperges en witte kaas

Een groene salade die budgetproof is én in 15 min. op tafel staat? Deze quinoasalade met groene asperges en witte kaas. En nog vega ook!

625 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden

8 ingrediënten


Aan de slag


  1. Kook de quinoa volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af en laat staan tot gebruik. Verwijder ondertussen de houtachtige onderkant van de asperges en snijd de asperges in stukjes van 1 cm. Kook de aspergestukjes en tuinerwten 4 min.

  2. Snijd ondertussen de salade-ui in dunne ringen. Schep de witte kaas uit de pot en verkruimel. Meng de quinoa met 3 el olie uit de pot witte kaas (per 4 personen), de asperges, tuinerwten, salade-ui, azijn, mosterd, spinazie en de helft van de witte kaas. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Verdeel over een schaal en bestrooi met de rest van de kaas.

Quinoasalade met groene asperges en witte kaas

Een groene salade die budgetproof is én in 15 min. op tafel staat? Deze quinoasalade met groene asperges en witte kaas. En nog vega ook!

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig