Breng het water aan de kook en laat hier de theezakjes 10 min. in trekken. Voeg de siroop toe en laat 1 uur afkoelen.
Snijd de sinaasappel in halve plakjes en doe dit in de ijsthee. Zet in de koelkast en laat in 1 uur koud worden.
Vul een kan met de ijsthee, sinaasappel, ijsblokjes en de plakjes perzik.
IJsthee met sinaasappel en perzik
's Ochtends maken = 's middags genieten van je zelfgemaakte ijsthee met heerlijk zomerfruit.
15 min. bereiden / 2 uur wachten
5 ingrediënten
- bereidingstipJe kunt de ijsthee ook in ijslollyhouders schenken en in 4 uur laten bevriezen tot ijsthee-ijsjes.
IJsthee met sinaasappel en perzik
's Ochtends maken = 's middags genieten van je zelfgemaakte ijsthee met heerlijk zomerfruit.
8 personen
15 min. bereiden
2 uur wachten
Aan de slag
Breng het water aan de kook en laat hier de theezakjes 10 min. in trekken. Voeg de siroop toe en laat 1 uur afkoelen.
Snijd de sinaasappel in halve plakjes en doe dit in de ijsthee. Zet in de koelkast en laat in 1 uur koud worden.
Vul een kan met de ijsthee, sinaasappel, ijsblokjes en de plakjes perzik.
bereidingstip:Je kunt de ijsthee ook in ijslollyhouders schenken en in 4 uur laten bevriezen tot ijsthee-ijsjes.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
2 l water
8 zakjes groene & witte, gember & sinaasappel thee
150 ml tropical fruitsiroop
1 sinaasappel
2 verse perziken
Dit heb je nodig
glazen kan