Groene ijsthee met kersenijsblokjes

De kers op de groene thee, deze kersenijsblokjes.

50 kcal

(Voedingswaarden)

10 min. bereiden / 4 uur wachten

4 ingrediënten


Aan de slag


  1. Breng het water aan de kook. Laat de theezakjes met de agavesiroop 10 min. trekken. Laat ca. 10 min. afkoelen.

  2. Verdeel de kersen over de ijsblokjes vorm en vul de vorm met wat van de thee en laat minimaal 4 uur in de vriezer bevriezen. Koel de rest van de thee in de koelkast tot gebruik.

  3. Verdeel de kersenijsblokjes over de glazen, schenk de ijsthee erbij en serveer met een rietje.

  • bereidingstipDeze ijsthee is 1 dag van tevoren klaar te maken.
  • bereidingstipZoetekauw? Voeg dan meer agavesiroop toe aan de thee.

Groene ijsthee met kersenijsblokjes

De kers op de groene thee, deze kersenijsblokjes.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig