Pel de bananen en snijd elke banaan in 3 stukken. Steek er de tapasprikkers in. Leg de bananen minimaal 3 uur in een diepvriesbak in de vriezer.
Smelt de chocolade au bain-marie en snijd de aardbeien in kleine stukjes. Neem de bananen uit de vriezer. Dip de stukken banaan 1 voor 1 in de gesmolten chocolade en besprenkel direct met de aardbeienstukjes en de regenboogfantasie naar keuze.
Frozen bananas
Bananas! Deze vrolijke bananen op een stokje toveren zichzelf na 3 uur in de diepvries om tot 'ijsjes'.
10 min. bereiden / 3 uur wachten
4 ingrediënten
- variatietipOok lekker met gehakte pistachenootjes of kokosrasp.
Frozen bananas
Bananas! Deze vrolijke bananen op een stokje toveren zichzelf na 3 uur in de diepvries om tot 'ijsjes'.
12 porties
10 min. bereiden
3 uur wachten
Aan de slag
Pel de bananen en snijd elke banaan in 3 stukken. Steek er de tapasprikkers in. Leg de bananen minimaal 3 uur in een diepvriesbak in de vriezer.
Smelt de chocolade au bain-marie en snijd de aardbeien in kleine stukjes. Neem de bananen uit de vriezer. Dip de stukken banaan 1 voor 1 in de gesmolten chocolade en besprenkel direct met de aardbeienstukjes en de regenboogfantasie naar keuze.
variatietip:Ook lekker met gehakte pistachenootjes of kokosrasp.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
4 bananen
300 g melkchocolade
4 verse aardbeien
3 el regenboogfantasie
Dit heb je nodig
tapasprikkers