Banaan-aardbeienijs

Zo romig en tóch zonder room. En ook nog eens zonder suiker. Van dit ijs kun je blijven eten!

105 kcal

(Voedingswaarden)

5 min. bereiden / 5 uur wachten

2 ingrediënten


Aan de slag


  1. Pel de bananen en snijd in stukjes. Doe in een plastic zak en leg minimaal 5 uur in de vriezer.

  2. Maak de aardbeien schoon. Doe de bevroren stukjes banaan in de keukenmachine en laat de machine draaien. Voeg 1 voor 1 de aardbeien toe tot het ijs de consistentie heeft van softijs. Het kan zijn dat er een aardbei meer of minder in moet. Serveer direct.

  • variatietipGebruik in plaats van aardbeien eens mango of perzik.
  • bewaartipJe kunt de stukjes banaan maximaal 3 maanden bewaren in de vriezer.

Banaan-aardbeienijs

Zo romig en tóch zonder room. En ook nog eens zonder suiker. Van dit ijs kun je blijven eten!

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig