Aardbei-banaanijs

Supermakkelijk recept om zelf aardbei-banaanijs te maken!

85 kcal

(Voedingswaarden)

10 min. bereiden / 6 uur wachten

3 ingrediënten


Aan de slag


  1. Snijd de bananen in plakjes en doe in een diepvrieszakje. Maak de aardbeien schoon, halveer ze en doe bij de banaan in het diepvrieszakje. Leg minimaal 6 uur in de vriezer. Schud na 30 min. even los, zodat niet alles aan elkaar vastvriest.

  2. Snijd het vanillestokje in de lengte open en schraap met een mespunt het merg eruit. Pureer met een keukenmachine de banaan met de aardbei en vanille in 2-3 min. tot een glad en romig ‘ijs’. Schep in een bakje en bewaar in de vriezer tot gebruik.

  3. Haal het ijs ca. 20 min. voordat je het wilt eten uit de vriezer zodat het iets zachter kan worden.

  • combinatietipZoek op de AH.nl/Allerhande op '1195218' voor verschillende ijstoppings.

Aardbei-banaanijs

Supermakkelijk recept om zelf aardbei-banaanijs te maken!

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig