Frambozensmoothie met banaan en amandeldrink

Deze roze, vegan smoothie maak je met friszoete frambozen, een dadel en amandelpasta.

395 kcal

(Voedingswaarden)

1 min. bereiden / 4 uur wachten

6 ingrediënten


Aan de slag


  1. Snijd de banaan in plakjes van ca. 2 cm en doe in een diepvriesbakje. Laat in minimaal 4 uur bevriezen. Ontpit ondertussen de dadel.

  2. Doe de plakjes bevroren banaan, de frambozen, dadel, havermout, amandeldrink en amandelpasta in de blender of hoge beker van de staafmixer. Pureer tot een gladde smoothie.

  3. Schenk de smoothie in een hoog glas en serveer meteen.

  • combinatietipLekker met 1 el gepeld hennepzaad erop.
  • bereidingstipWeinig tijd? Sla stap 1 over en gebruik een niet-bevroren banaan. De smoothie is dan iets minder dik en romig.
  • bereidingstipNiet het seizoen voor frambozen? Gebruik dan 175 g frambozen uit de diepvries. Die hoef je niet eerst te laten ontdooien. Je kunt ook ander fruit gebruiken, zoals aardbeien, blauwe bessen of mango.

Frambozensmoothie met banaan en amandeldrink

Deze roze, vegan smoothie maak je met friszoete frambozen, een dadel en amandelpasta.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig