Pel ¾ van de bananen, breek in stukken en doe samen met de pompoenblokjes, koek- en speculaaskruiden en amandeldrink in de blender of een hoge beker. Pureer met de blender of staafmixer tot een gladde smoothie.
Schenk de smoothie in kommen. Pel de laatste banaan en snijd in schuine plakken. Hak de pecannoten grof en verdeel samen met de banaanplakken over de smoothiebowl.
Herfstige pompoensmoothiebowl met banaan & pecannoten
Deze smoothiebowl is extra lekker door de speculaaskruiden. En hij is vegan. Win-win, toch?
- bereidingstipVoeg wat extra amandeldrink toe als je de smoothie te dik vindt.
Herfstige pompoensmoothiebowl met banaan & pecannoten
Deze smoothiebowl is extra lekker door de speculaaskruiden. En hij is vegan. Win-win, toch?
4 personen
290 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Pel ¾ van de bananen, breek in stukken en doe samen met de pompoenblokjes, koek- en speculaaskruiden en amandeldrink in de blender of een hoge beker. Pureer met de blender of staafmixer tot een gladde smoothie.
Schenk de smoothie in kommen. Pel de laatste banaan en snijd in schuine plakken. Hak de pecannoten grof en verdeel samen met de banaanplakken over de smoothiebowl.
bereidingstip:Voeg wat extra amandeldrink toe als je de smoothie te dik vindt.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
4 rijpe bananen
250 g diepvries pompoenblokjes
2 tl koek- en speculaaskruiden
300 ml amandeldrink naturel
75 g gezouten pecannoten
Dit heb je nodig
blender of staafmixer