Verwarm de oven voor op 180 °C. Maal de havermout fijn in een blender of keukenmachine. Hak de noten grof. Klop de eieren los en meng met de havermout, het amandelmeel, de pecannoten, bakpoeder en een snufje zout. Voeg de appelstroop en koek- en speculaaskruiden toe.
Verdeel het beslag over een met bakpapier bekleed bakblik en bak in ca. 25 min. in het midden van de oven goudbruin en gaar Neem uit de oven, laat helemaal afkoelen en snijd in stukken.
Schoolkoek met appelstroop & pecannoten
De schoolkoeken voor de kinderen maken we zelf. Is maar 10 minuutjes werk!
Schoolkoek met appelstroop & pecannoten
De schoolkoeken voor de kinderen maken we zelf. Is maar 10 minuutjes werk!
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_113749_220x162_JPG.jpg)
16 porties
150 kcal
10 min. bereiden
2 uur wachten
25 min. oventijd
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 180 °C. Maal de havermout fijn in een blender of keukenmachine. Hak de noten grof. Klop de eieren los en meng met de havermout, het amandelmeel, de pecannoten, bakpoeder en een snufje zout. Voeg de appelstroop en koek- en speculaaskruiden toe.
Verdeel het beslag over een met bakpapier bekleed bakblik en bak in ca. 25 min. in het midden van de oven goudbruin en gaar Neem uit de oven, laat helemaal afkoelen en snijd in stukken.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 16 porties)
150 g fijne havermout
75 g ongezouten pecannoten
2 middelgrote scharreleieren
100 g amandelmeel
1 tl bakpoeder
170 g rinse appelstroop
½ el koek- en speculaaskruiden
Dit heb je nodig
blender of keukenmachine
bakvorm (20 x 20 cm)
bakpapier