Pers de citroen uit. Doe de rosé met de aardbeienlimonade en de citroensap in een afsluitbare bak, doe de deksel erop en zet in de vriezer. Vries minstens 6 uur in.
Maak de aardbeien schoon en snijd in stukjes, houd 3 hele aardbeien apart (per 6 personen). Schep het rose-ijs met de aardbeien in de blender en meng tot een fijne slush. Als het te vloeibaar is kun je het eventueel nog 30 min. in de vriezer zetten. Serveer in de glazen met een halve aardbei op het randje.
Frosé
Maak kennis met dé trend: frosé = frozen rosé. Een soort van 18+ slush puppy. Het proberen waard!
10 min. bereiden / 4 uur wachten
4 ingrediënten
Frosé
Maak kennis met dé trend: frosé = frozen rosé. Een soort van 18+ slush puppy. Het proberen waard!
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_RAM_PRD149232_220x162_JPG.jpg)
6 personen
10 min. bereiden
4 uur wachten
Aan de slag
Pers de citroen uit. Doe de rosé met de aardbeienlimonade en de citroensap in een afsluitbare bak, doe de deksel erop en zet in de vriezer. Vries minstens 6 uur in.
Maak de aardbeien schoon en snijd in stukjes, houd 3 hele aardbeien apart (per 6 personen). Schep het rose-ijs met de aardbeien in de blender en meng tot een fijne slush. Als het te vloeibaar is kun je het eventueel nog 30 min. in de vriezer zetten. Serveer in de glazen met een halve aardbei op het randje.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 6 personen)
½ citroen
750 ml droge rose wijn
100 ml aardbeienlimonadesiroop
250 g verse aardbeien
Dit heb je nodig
gesteriliseerde afsluitbare pot van 1.5 liter
blender of staafmixer
glazen coupes of grote wijnglazen