Frosé

Maak kennis met dé trend: frosé = frozen rosé. Een soort van 18+ slush puppy. Het proberen waard!

10 min. bereiden / 4 uur wachten

4 ingrediënten


Aan de slag


  1. Pers de citroen uit. Doe de rosé met de aardbeienlimonade en de citroensap in een afsluitbare bak, doe de deksel erop en zet in de vriezer. Vries minstens 6 uur in.

  2. Maak de aardbeien schoon en snijd in stukjes, houd 3 hele aardbeien apart (per 6 personen). Schep het rose-ijs met de aardbeien in de blender en meng tot een fijne slush. Als het te vloeibaar is kun je het eventueel nog 30 min. in de vriezer zetten. Serveer in de glazen met een halve aardbei op het randje.

Frosé

Maak kennis met dé trend: frosé = frozen rosé. Een soort van 18+ slush puppy. Het proberen waard!

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig