Vegan minipizza

Bij de borrel, bij een feestje of als snack op de bank: vegan mini pizza's kunnen altijd!

170 kcal

(Voedingswaarden)

5 min. bereiden / 12 min. oventijd

7 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verwarm de oven voor op 200 °C. Snijd de rode ui in 5 dunne ringen. Meng beide soorten plantaardige rasp door elkaar en verdeel over de mini pizzabodems.

  2. Verdeel de uienringen over de helft van de pizza’s. Verdeel de artisjok over de rest van de pizza’s. Besprenkel met de olie.

  3. Bak de pizza’s ca.12 min. in de oven tot de kaas gesmolten is. Garneer met de rucola en bestrooi met peper.

  • variatietipOok lekker met gesneden paprika, zwarte olijven zonder pit, kappertjes, champignon in plakjes, vegan spekjes of vegan salami.

Vegan minipizza

Bij de borrel, bij een feestje of als snack op de bank: vegan mini pizza's kunnen altijd!

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig