Salade met bietjes, zalm, sinaasappel en munt

Lunch-salade to go: mix linzen, sinaasappel, rode biet, munt en zalm in een bakje. Smakelijk & makkelijk!

410 kcal

(Voedingswaarden)

5 min. bereiden

7 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verhit een koekenpan zonder olie of boter op middelhoog vuur, rooster het korianderzaad 2 min. en laat afkoelen.

  2. Doe ondertussen de linzen in een vergiet, spoel af en laat goed uitlekken. Snijd de oranje en witte schil van de sinaasappels. Snijd de partjes tussen de vliesjes uit en vang het vocht op. Snijd de bieten in partjes en de munt fijn. Meng de olie door het opgevangen sinaasappelvocht met peper en zout.

  3. Schep de sinaasappel om met de biet, munt, dressing en het korianderzaad. Verdeel over de bakjes. Breek de zalm in stukken en verdeel erover.

  • vegatipVervang de zalm door 2 (zacht)gekookte eieren.

Salade met bietjes, zalm, sinaasappel en munt

Lunch-salade to go: mix linzen, sinaasappel, rode biet, munt en zalm in een bakje. Smakelijk & makkelijk!

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig