Tortillaschotel met zoete aardappel, tomaat en avocado

Met deze tortillaschotel heb je in 15 min. een kom vol lekkers op je schoot en hoef je alleen nog maar op de bank te ploffen.

605 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden

8 ingrediënten


Aan de slag


  1. Bestrijk de wraps met de olie. Verhit een koekenpan zonder olie of boter en bak elke wrap in 5 min. op middelhoog vuur goudbruin en krokant. Keer halverwege. Neem uit de pan en laat afkoelen, scheur in stukken.

  2. Kook ondertussen de zoete-aardappelblokjes 5 min. en giet af. Verwarm de tortillaschotel 5 min. op laag vuur. Roer af en toe. Snijd de avocado’s overlangs doormidden en verwijder de pitten. Schep het vruchtvlees met een lepel uit de schil en prak fijn met een vork. Halveer de tomaatjes.

  3. Verdeel de tortillaschotel, zoete aardappel, avocado, tomaat en rauwkost in componenten over diepe kommen en bestrooi met de cheddar. Steek in elke kom een aantal stukjes krokante tortilla en serveer de bowls.

  • combinatietipLekker met limoenpartjes.

Gerelateerde recepten

Tortillaschotel met zoete aardappel, tomaat en avocado

Met deze tortillaschotel heb je in 15 min. een kom vol lekkers op je schoot en hoef je alleen nog maar op de bank te ploffen.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig